Leegloop bij FC Emmen: na trainer Dick Lukkien vertrekken ook al zijn assistenten

De technische staf van Dick Lukkien tijdens de uitwedstrijd van FC Emmen tegen PSV Eindhoven. V.l.n.r. Casper Goedkoop, Dick Lukkien, Bas Sibum, Gerard Wiekens, Richard Moes, Antoine van der Linden, Jan Haak, Bas Smid en Gerhard Wermink.

De technische staf van Dick Lukkien tijdens de uitwedstrijd van FC Emmen tegen PSV Eindhoven. V.l.n.r. Casper Goedkoop, Dick Lukkien, Bas Sibum, Gerard Wiekens, Richard Moes, Antoine van der Linden, Jan Haak, Bas Smid en Gerhard Wermink. Foto: ANP

FC Emmen begint komend seizoen met een schone lei, althans op technisch vlak. Nadat hoofdtrainer Dick Lukkien onlangs kenbaar maakte naar FC Groningen over te stappen, blijkt nu dat ook al zijn assistenten de deur in Drenthe achter zich dichttrekken.

Werk aan de winkel voor de beleidsbepalers aan het Stadionplein in Emmen. Maandagmiddag werd bekend dat na Dick Lukkien ook Bas Sibum FC Emmen na dit seizoen verlaat. De huidige assistent-trainer van Lukkien begint bij Roda JC aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. In Kerkrade, waar hij in 2007 als speler al eens onder contract stond, moet Sibum de opvolger worden van Edwin de Graaf. Daarmee komt voorlopig een eind aan zijn tijd in Emmen, waar hij in 2017 voor het eerst aan het trainersvak mocht ruiken.

Bas Sibum

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's