Levensgenieter Romano Hummel is in Vries weer iedereen de baas; Winschoter coureur Mika Meijer pechvogel bij grasbaanraces in Vries

De finale van de Specialklasse in Vries is voor de tweede keer van start gegaan. Romano Hummel (84) zit direct vooraan, samen met Dave Meijerink (63), Jacob Bukhave (79) en Jannick de Jong (52).

De finale van de Specialklasse in Vries is voor de tweede keer van start gegaan. Romano Hummel (84) zit direct vooraan, samen met Dave Meijerink (63), Jacob Bukhave (79) en Jannick de Jong (52). Foto: Gert Bos

Romano Hummel deelde in Vries een eerste tik uit in de strijd om de Nederlandse titel op de grasbanen. De coureur uit Hoogkerk won de eerste van vijf wedstrijden.

Hummel wist in Vries alle ogen op zich gericht. Vorig jaar won hij nagenoeg overal waar hij aan de start verscheen: het Nederlands kampioenschap en ook de Europese titel vielen hem ten deel. Alleen bij het wereldkampioenschap kreeg hij op cruciale momenten met tegenslag te maken. Daardoor strandde hij op de vijfde plaats.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's