Liverpool belooft seizoenkaarthouders compensatie

Liverpool belooft seizoenkaarthouders compensatie ANP

Als de Premier League niet kan worden afgemaakt of als de resterende wedstrijden zonder publiek worden gespeeld, krijgen de supporters van Liverpool hun geld terug. De onbedreigde koploper van de Engelse voetbalcompetitie belooft de seizoenkaarthouders te compenseren. Ze krijgen naar rato het geld terug voor de gemiste wedstrijden of ze krijgen korting op hun seizoenkaart voor 2020-2021.

De twintig clubs uit de Premier League willen allemaal niets liever dan het seizoen uitspelen. Ze dreigen tientallen miljoenen aan tv-inkomsten mis te lopen als de competitie niet wordt afgemaakt. De clubs zien het ook niet zitten om lastige beslissingen te nemen over bijvoorbeeld welke clubs dan zouden degraderen.

Over het kampioenschap maakt vrijwel niemand zich druk. Liverpool staat aan kop van de ranglijst maar liefst 25 punten voor op de eerste achtervolger, Manchester City. De titel zou dan ook naar de 'Reds' moeten gaan, zo vinden bijna alle clubs.

Liverpool heeft de verkoop van seizoenkaarten voor het nieuwe jaar tot nader order stilgelegd. Eerst moet duidelijk zijn wanneer het seizoen 2020-2021 kan beginnen. De prijs van een seizoenkaart blijft in ieder geval hetzelfde, zo verzekert Liverpool. Voor een plek op de hoofdtribune is dat bijna 1000 euro, een seizoenkaart voor de befaamde Kop-tribune kost zo'n 850 euro. Stadion Anfield is bij vrijwel alle thuiswedstrijden van de 'Reds' uitverkocht.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu