Lorenzo Burnet is op de weg terug. De linksback van FC Emmen kijkt terug op een zware periode. 'Ik ben met mijn 31 jaar inmiddels al een beetje op leeftijd'

Wanneer hij zijn rentree maakt in het eerste elftal van FC Emmen is vooralsnog niet helemaal duidelijk, maar één ding is wel zeker: Lorenzo Burnet staat weer op het trainingsveld. De linksback van FC Emmen kijkt terug op een voor hem zware periode.

Lorenzo Burnet na een training van FC Emmen op De Oude Meerdijk in gesprek met verslaggever Jonathan Ploeg van Dagblad van het Noorden.

Lorenzo Burnet na een training van FC Emmen op De Oude Meerdijk in gesprek met verslaggever Jonathan Ploeg van Dagblad van het Noorden. Foto: DVHN

Begin juli, op bezoek bij V.V. Hoogezand. Lorenzo Burnet weet het nog goed. Wat normaal gesproken een oefenpotje zou moeten zijn met het doel fitter te worden voor de start van het nieuwe seizoen, draait voor de linksback van FC Emmen uit op een tegenvaller. Al vroeg in de wedstrijd landt er iemand van de tegenpartij op zijn voet. Er wordt in eerste instantie gevreesd voor een breuk, maar dat blijkt gelukkig mee te vallen. Het blijkt ‘slechts’ om een kneuzing te gaan.

Nieuws

menu