Lowry schiet Raptors naar zege in topper

Lowry schiet Raptors naar zege in topper ANP

In de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA heeft Toronto Raptors vrijdagavond (lokale tijd) de topper tegen Cleveland Cavaliers gewonnen. De thuisploeg zegevierde met 99-97. Kyle Lowry besliste het duel vier seconden voor tijd met een trefzeker sprongschot. LeBron James miste daarna namens Cleveland nog een driepunter. Lowry eindigde de enerverende wedstrijd met 43 punten en negen assists, James kwam op 25 punten uit.

Cleveland blijft voorlopig de beste ploeg in de Eastern Conference met 41 overwinningen, gevolgd door Toronto met 39. De Raptors behaalden de tiende thuiszege op rij en vestigden daarmee een clubrecord in één NBA-seizoen.

New York Knicks won thuis met 108-95 van Orlando Magic na een serie van zes nederlagen voor eigen publiek. Carmelo Anthony blonk uit bij de Knicks met negentien punten, elf rebounds en zes assists.

Dallas Mavericks versloeg in eigen huis Denver Nuggets op karakter: 122-116 na verlenging. De thuisploeg kwam zowel in het tweede als in het vierde kwart sterk terug van een flinke achterstand.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu