FC Emmen slaat belangrijke slag met verlenging van contract Lucas Bernadou. Trainer Dick Lukkien: 'Een meer dan gewaardeerde kracht'

Het contract van Lucas Bernadou bij FC Emmen is met een jaar verlengd. De 22-jarige Fransman is nu tot de zomer van 2024 verbonden aan de Drentse eredivisionist, tot tevredenheid van hoofdtrainer Dick Lukkien.

Lucas Bernadou heeft zijn contract verlengd en is tot de zomer van 2024 aan FC Emmen verbonden. Hier op de foto probeert de 22-jarige Fransman Can Bozdogan van FC Utrecht te passeren.

Lucas Bernadou heeft zijn contract verlengd en is tot de zomer van 2024 aan FC Emmen verbonden. Hier op de foto probeert de 22-jarige Fransman Can Bozdogan van FC Utrecht te passeren. Foto: ANP

Dick Lukkien bestempelt het openbreken van het contract van Lucas Bernadou als een belangrijke ontwikkeling. „Lucas is een jongen met potentie, dat wisten we al toen we hem binnenhaalden”, zegt de oefenmeester van de Drentse club. „Het was wat mij betreft dan ook een zorgenkindje: goede spelers die kapitaal vertegenwoordigen moet je niet met een aflopend contract laten rondlopen, maar langer aan je binden. Mijn complimenten voor het handelen van de club.”