Volleybalteam Lycurgus uit Groningen staat er financieel goed voor. Hoofdsponsor Nedmag uit Veendam verlengt contract met twee jaar

De spelers van Lycurgus, van wie een aantal vertrekt, met de gewonnen Supercup en nationale beker. Met (vlnr) Geoffrey van Gent, Ferdy van Dijk, Maarten Bartels, Niels de Vries, Luuk Hofhuis, Markus Held, Jesper Schut, Jaron Spiegelaar, Jeffrey Klok en Ryan Coenen.

De spelers van Lycurgus, van wie een aantal vertrekt, met de gewonnen Supercup en nationale beker. Met (vlnr) Geoffrey van Gent, Ferdy van Dijk, Maarten Bartels, Niels de Vries, Luuk Hofhuis, Markus Held, Jesper Schut, Jaron Spiegelaar, Jeffrey Klok en Ryan Coenen. Foto: Jan Kanning

De financiële toekomst van volleybalteam Samen Lycurgus uit Groningen ziet er zonnig uit. Het Veendammer zoutwinningsbedrijf Nedmag gaat zeker nog twee jaar door als hoofdsponsor.

Algemeen directeur Bert Jan Bruning van Nedmag zette dinsdagmiddag zijn handtekening onder een nieuw sponsorcontract in aanwezigheid van voorzitter Arie Wink van de Stichting Topvolleybal Groningen. Onder de stichting valt het eredivisieteam Lycurgus. Nedmag redde het team vier jaar geleden met een broodnodige financiële injectie van de ondergang en is sindsdien als grote sponsor aan Lycurgus verbonden.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's