Maikel Kieftenbeld komt dit seizoen definitief niet meer in actie voor FC Emmen

Het zou in theorie nog kunnen, maar Maikel Kieftenbeld (32) komt dit seizoen niet meer in actie voor FC Emmen. De aanvoerder van de Drentse club richt zich op een rentree bij de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Maikel Kieftenbeld werkt zich in het zweet tijdens het trainingskamp van FC Emmen in Estepona. De middenvelder richt zich op een rentree bij de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Maikel Kieftenbeld werkt zich in het zweet tijdens het trainingskamp van FC Emmen in Estepona. De middenvelder richt zich op een rentree bij de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Foto: DVHN

Maikel Kieftenbeld raakte tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen, uit bij PSV, zwaar geblesseerd. Door een onstuimige actie van een tegenstander scheurde hij in zijn rechterknie zowel de voorste kruisband en de binnenband af. Iets dat hem in zijn tijd bij Birmingham City ook al eens overkwam. Een fikse tegenvaller voor de middenvelder die afgelopen zomer als dé grote aanwinst werd binnengehaald bij FC Emmen.