Matthew Otten nieuwe coach Donar, dinsdag presentatie. Groninger basketbaltrots schrijft zich ook in voor Champions League

Matthew Otten wordt de nieuwe coach van Donar. De 39-jarige oud-speler van de club wordt dinsdag gepresenteerd. Daarmee gaat het boek van het oude, mislukte seizoen dicht en wordt er een nieuwe start gemaakt in Martiniplaza, aldus Mister Donar Martin de Vries.

Het treurige einde van het seizoen van Donar in beeld. Of Damjan Rudez (voorgrond) nog terugkeert is de vraag, deze week wordt er met de ex-NBA-speler gesproken. Willem Brandwijk en Thomas Koenis (achtergrond) liggen nog vast.

Het treurige einde van het seizoen van Donar in beeld. Of Damjan Rudez (voorgrond) nog terugkeert is de vraag, deze week wordt er met de ex-NBA-speler gesproken. Willem Brandwijk en Thomas Koenis (achtergrond) liggen nog vast. Foto: Dijks Fotografie

Eén voor één stappen de buitenlandse basketballers van Donar deze week op het vliegtuig. Gedesillusioneerd na een mislukt seizoen, maar ook hunkerend naar familie en vrienden na een verblijf van meer dan tien maanden overzee. Het seizoen begon in 2020 extra vroeg omdat Donar de spelers op tijd in vorm wilde hebben. De competitie lag vervolgens na een kortstondig, maar veelbelovend begin maandenlang stil, waarna het team nooit meer echt de geest kreeg.

Nieuws

Meest gelezen

menu