Matthias Mulder uit Winschoten volgt Edwin Bolt op als teammanager FC Groningen

Matthias Mulder. Foto: FC Groningen

Matthias Mulder uit Winschoten volgt Edwin Bolt na het huidige seizoen op als teammanager van de eerste selectie van FC Groningen.

De in Beerta geboren Mulder werkt al vijftien jaar bij FC Groningen. Hij begon in 2007 als veiligheidscoördinator, werd later hoofd ticketing en is sinds 2017 supporterscoördinator van de club.

,,Het geeft mij dubbele gevoelens”, zegt Mulder op de website van FC Groningen over zijn aanstelling. ,,We hebben de laatste jaren flinke stappen vooruit gezet in de binding tussen de supporters en de club. Daar ben ik trots op. Maar toen ik in gesprek kwam over de rol van teammanager was ik direct enthousiast. Tot nu toe ben ik binnen de club steeds na een aantal jaren van stoel gewisseld. Nu breekt er een nieuwe periode aan voor mij binnen de FC. Ik stap er vol energie in.”

De huidige teammanager Edwin Bolt neemt aan het einde van het seizoen afscheid van de club, die hij sinds 2004 dient. Hij vertrekt omdat hij geen vrij kon krijgen voor een vakantie met zijn kinderen.

FC Groningen beraadt zich over de invulling van de positie van supporterscoördinator.

Nieuws

menu