Meeden kansloos tegen Bellingwolde

'Braziliaan' debuteert in Russisch elftal ANP

De kans dat Meeden ook komend seizoen in de vierde klasse acteert is er na de kansloze 2-0 nederlaag tegen Bellingwolde niet groter op geworden. Twee treffers van spits Jan Bahlmann beslisten het duel al voor de pauze.

Terwijl Bellingwolde na de zege het seizoen rustig uit kan spelen, komt de vijfde klasse voor Meeden wel heel dicht bij.  De ploeg staat vijf punten achter een plaats die recht geeft op een herkansing en bovendien scoort de formatie van trainer Jos de Vrieze bijzonder moeilijk. Tot nu toe lukte dat slechts dertien keer in twintig duels.

Tegen Bellingwolde dacht Meeden in ieder geval één keer te scoren. Maar de scheidsrechter keurde het doelpunt zeven voor rust van Martin Woldhuis, op advies van zijn assistent, wegens buitenspel af. Terwijl heel Meeden nog tegen deze beslissing ageerde, scoorde Bahlmann de 2-0 en besliste daarmee de wedstrijd.

Want in de gehele tweede helft, met de straffe wind in de rug, wist de thuisploeg zich geen kans te creëren. Bahlmann was nog dicht bij een derde treffer, maar voor de rest beperkten de gasten zich tot het verdedigen van de voorsprong. Iets wat moeiteloos lukte.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu