Michel Jansen, technisch manager van FC Emmen: 'Ik heb het nu heel druk met heel weinig' | Radio Meerdijk

In deze aflevering van Radio Meerdijk schuift technisch manager Michel Jansen aan. De Tukker is een halfjaar in dienst bij de Drenten en de club kan nu al niet meer zonder hem. Jansen vertelt hoe hij van hoofdtrainer bij FC Twente via hoofd-jeugdopleiding bij sc Heerenveen op De Oude Meerdijk terechtkwam en hoe zijn vorige werkzaamheden hem helpen in de functie van technisch manager. Met Jansen gaat het over zijn samenwerking met trainer Dick Lukkien en voorzitter Ronald Lubbers. Ook gaat het over de huidige transferwindow. Gaat FC Emmen nog spelers halen of kwijtraken? Jansen vertelt met meerdere spelers in gesprek te zijn. Ook wordt er vooruitgeblikt op het komende seizoen. Is het lastig om technisch manager te zijn als het nog onduidelijk is op welk niveau de club volgend jaar speelt? Is deze selectie goed genoeg voor de eredivisie? En wat gebeurt er met Miquel Araujo? Is er volgend jaar nog plek voor de Peruviaan? Ook geïnteresseerd in FC Groningen? Luister dan naar de podcast Radio Milko, waarin directeur Wouter Gudde te gast is.

In deze aflevering van Radio Meerdijk schuift technisch manager Michel Jansen aan. De Tukker is een halfjaar in dienst bij de Drenten en de club kan nu al niet meer zonder hem. Jansen vertelt hoe hij van hoofdtrainer bij FC Twente via hoofd-jeugdopleiding bij sc Heerenveen op De Oude Meerdijk terechtkwam en hoe zijn vorige werkzaamheden hem helpen in de functie van technisch manager.

Met Jansen gaat het over zijn samenwerking met trainer Dick Lukkien en voorzitter Ronald Lubbers. Ook gaat het over de huidige transferwindow. Gaat FC Emmen nog spelers halen of kwijtraken? Jansen vertelt met meerdere spelers in gesprek te zijn.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's