Na bewogen seizoen is Harm Jan (28) uit Nieuw-Weerdinge topscorer van Drenthe. 'Ik zit bij Titan uitstekend op mijn plek'

Met maar liefst 41 doelpunten werd Harm Jan Moesker dit seizoen gekroond tot topscorer van de provincie Drenthe. De 28-jarige inwoner van Nieuw-Weerdinge zit ondanks interesse van andere clubs uitstekend op zijn plek bij Titan.

Harm Jan Moesker (links) was dit seizoen een van belangrijkste schakels in het succes van Titan. De 28-jarige centrumspits nam bij de kampioen van de 4e klasse D liefst 41 goals voor zijn rekening. Goed voor de titel topschutter van de provincie Drenthe.

Harm Jan Moesker (links) was dit seizoen een van belangrijkste schakels in het succes van Titan. De 28-jarige centrumspits nam bij de kampioen van de 4e klasse D liefst 41 goals voor zijn rekening. Goed voor de titel topschutter van de provincie Drenthe. Foto: Alisha Kolmer

Op het sportpark aan de Raiffeisenstraat in Nieuw-Weerdinge, op een steenworp afstand van zijn huis, spreekt Moesker openhartig over zijn clubliefde. De geroutineerde centrumspits heeft best wel eens overwogen om van club te veranderen, maar het is er uiteindelijk nooit van gekomen. Na de zomer begint hij aan alweer zijn dertiende seizoen bij het naar de derde klasse gepromoveerde Titan.

Smalle grens tussen vreugde en verdriet

Nieuws

menu