Nieuwe rol voor oud-spelers Cornelisse en Janssen bij Vitesse

Nieuwe rol voor oud-spelers Cornelisse en Janssen bij Vitesse ANP

Vitesse heeft na het doorschuiven van Nicky Hofs naar de technische staf van het eerste elftal wat wijzigingen doorgevoerd in de jeugdopleiding. Tim Cornelisse volgt Hofs op als trainer van Vitesse Onder 21. Theo Janssen neemt de positie van Cornelisse over bij de Onder 18.

Oud-speler Hofs (38) neemt bij het eerste elftal de taken over van Dick Schreuder, die eind vorig jaar overstapte naar PEC Zwolle. Schreuder was in Arnhem assistent van Thomas Letsch, maar kon in Zwolle hoofdtrainer worden.

Hofs had bij Vitesse de Onder 21 onder zijn hoede. Voormalig rechtsback Cornelisse (43) schuift van de Onder 18 door naar de beloften en Janssen (40) keert terug bij Onder 18. De Arnhemmer, clubicoon van Vitesse, had dat elftal vorig jaar ook al onder zijn hoede. Janssen verlengde begin vorig jaar zijn contract bij Vitesse tot de zomer van 2023 en ging met ingang van dit seizoen aan de slag als talentencoach binnen de jeugdopleiding. De oud-middenvelder combineert die rol de rest van het seizoen met de functie van hoofdtrainer van de Onder 18.

Voor de jeugdteams liggen de competities al wekenlang stil vanwege de coronamaatregelen.

Nieuws

Meest gelezen

menu