Ongelukkige rentree voor Kjell Scherpen bij FC Emmen wordt overschaduwd door positief nieuws: 'Nog zo klein, maar nu al verliefd'

Kjell Scherpen beleefde geen gelukkige rentree op De Oude Meerdijk. Mede door een fout van de 23-jarige doelman verspeelde hij met Vitesse een voorsprong tegen zijn oude club FC Emmen. Al zal de teleurstelling niet al te lang blijven hangen, gezien de recente ontwikkeling in zijn leven.

Kjell Scherpen bedankt het publiek van zijn oude club FC Emmen nadat hij op De Oude Meerdijk met Vitesse 2-2 gelijkspeelde.

Kjell Scherpen bedankt het publiek van zijn oude club FC Emmen nadat hij op De Oude Meerdijk met Vitesse 2-2 gelijkspeelde. Foto: ANP

Het viel haast niet te ontkennen: als Kjell Scherpen dat schot van Mark Diemers klem had gehad of op een andere manier had verwerkt, dan had Jasin-Amin Assehnoun vlak voor rust hoogstwaarschijnlijk niet de aansluitingstreffer (1-2) gemaakt namens FC Emmen. Extra pijnlijk was dat de ploeg uit Drenthe tot dat moment aanvallend gezien weinig had klaargespeeld, maar na die treffer juist hernieuwde krachten leek te krijgen en zich terug knokte tot een 2-2 eindstand.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's