Ook Real Madrid verspeelt punten

Ook Real Madrid verspeelt punten ANP

In navolging van Barcelona (0-0 tegen Espanyol) heeft ook Real Madrid in de Spaanse competitie twee punten verspeeld. De spectaculaire uitwedstrijd tegen Valencia eindigde in 2-2. De bezoekers speelden vanaf de 69e minuut met tien man door een rode kaart voor Mateo Kovacic na een sliding met een gestrekt been.

De bekritiseerde Real-trainer Rafael Benítez kreeg een warm onthaal in het afgeladen Estadio Mestalla. Hij vierde aan het begin van zijn trainersloopbaan grote triomfen met Valencia.

Real Madrid kwam na een kwartier op voorsprong dankzij een treffer van Karim Benzema, die een schitterende aanval, met Gareth Bale en Cristiano Ronaldo in een dienende rol, beheerst afrondde (0-1). Uit een strafschop vlak voor de rust, na een onbeholpen charge van verdediger Pepe, maakte Daniel Parejo gelijk. Na de rode kaart voor Kovacic kwamen eerst Bale en een minuut later ook Alcácer nog tot scoren.

Real Madrid heeft nu vier punten minder dan koploper Atlético Madrid en twee punten minder dan Barcelona, dat nog een wedstrijd moet inhalen.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu