Ook Ronald en Erwin Koeman steunen FC Groningen met aanschaf seizoenskaarten

Foto: ANP Foto: "Sem van der Wal"

Ronald en Erwin Koeman schieten FC Groningen te hulp door vier seizoenskaarten te kopen. Hiermee volgen ze het voorbeeld van andere oud-spelers die de noodlijdende club een hart onder de riem steken.

Ronald Koeman meldde op Twitter dat de vier seizoenkaarten beschikbaar zullen worden gesteld aan het goede doel: ‘De band van de familie Koeman met FC Groningen nog steeds sterk en dus helpen Erwin en ik de club met 4 seizoenkaarten en stellen die beschikbaar voor het goede doel’

Verleden

De professionele voetbalcarrière van zowel Ronald als Erwin Koeman begon bij FC Groningen. Ook de vader van de twee, Martin Koeman, speelde geruime tijd bij FC Groningen. Na zijn overlijden is een tribune in Hitachi Capital Mobility Stadion naar hem vernoemd.

De seizoenskaarten worden aangeschaft in het kader van de actie #laatonsweereensjuichen. FC Groningen startte de seizoenkaartcampagne afgelopen woensdag, nadat bekend werd dat de club in een financiële crisis verkeert door de coronacrisis. Elf medewerkers zijn ontslagen en vijf openstaande vacatures worden niet ingevuld.

Hulp van Suárez

Ook andere oud-spelers van FC Groningen zijn de club al te hulp geschoten. Erik Nevland en Hans Hateboer doneren seizoenskaarten aan Jeugdfonds Groningen en ook Luis Suárez liet weten dat hij zijn eerste club in Europa wil helpen. Virgil van Dijk schaft vier seizoenskaarten aan, die worden verloot onder fans die er zelf geen kunnen kopen.Nieuws

Meest gelezen

menu