Het ene jaar 5-0, het andere 0-5; op Be Quick-Hoogeveen valt geen peil te trekken. En E & O moet vol aan de bak in sporthal Angelslo | tips van de sportredactie

Geertjan Liewes van Be Quick 1887 wordt op de hielen gezeten door Kjelt Engbers (Hoogeveen), in de editie van vorig seizoen van de noordelijke derby. Toen won Be Quick thuis met liefst 5-0.

Geertjan Liewes van Be Quick 1887 wordt op de hielen gezeten door Kjelt Engbers (Hoogeveen), in de editie van vorig seizoen van de noordelijke derby. Toen won Be Quick thuis met liefst 5-0. Foto: Jaspar Moulijn

Be Quick 1887-Hoogeveen is de amateurvoetbaltopper van komend weekend in de vierde divisie. Een topper waar de afgelopen jaren geen peil op viel te trekken. Maar er is – veel – meer te doen op de velden en in de zalen: E & O moet aan de bak en Lycurgus kan zelfvertrouwen tanken. Hier de tips van de sportredactie!

Vorig seizoen was Be Quick-Hoogeveen echt dé topper in de toenmalige hoofdklasse. Toen deden beide ploegen nadrukkelijk mee om het kampioenschap. Be Quick won verrassend makkelijk, met 5-0, dankzij goals van Daniël Teune (2), Djarni Leidelmeijer, Geertjan Liewes en Kyron van der Kaap.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's