Oranje-topscorer droomt van succes in Champions League, maar strandt wéér in kwartfinale. Schiet Jill Roord haar maatje Vivianne Miedema naar uitgang bij Arsenal?

Hoelang speelt Vivianne Miedema uit Hoogeveen nog in het shirt van arsenal. Haar droom op Europees succes spatte uiteen tegen Vfl Wolfsburg.

Een veelzeggende blik bij Vivianne Miedema na de nederlaag tegen VfL Wolfsburg. Eerder werd in Engeland met 1-1 gelijkgespeeld.

Een veelzeggende blik bij Vivianne Miedema na de nederlaag tegen VfL Wolfsburg. Eerder werd in Engeland met 1-1 gelijkgespeeld. Foto: ANP/HH

Natuurlijk zochten ze elkaar donderdagavond op het veld af en toe even op. Zo ook na afloop. Ze kennen elkaar al zo’n beetje de helft van hun leven. De glimlach was het grootst bij Jill Roord (24). Natuurlijk, de Oldenzaalse had zojuist haar club VfL Wolfsburg aan het langst eind getrokken in de kwartfinale van de Champions League. Vivianne Miedema (25) uit Hoogeveen wandelde in het shirt van Arsenal teleurgesteld het veld af. Het was mogelijk haar laatste Europese wedstrijd in het shirt van The Gunners...

Aflopend contract

Nieuws

menu