Oranjeleeuwinnen starten WK-kwalificatie in Groningen tegen Tsjechië. Stadion mag slechts voor twee derde worden gevuld

Sherida Spitse (links) en Vivianne Miedema tijdens de vriendschappelijke interland tussen Nederland en Noorwegen in Enschede. Foto Vincent Jannink

De Nederlandse voetbalvrouwen beginnen op vrijdag 17 september tegen Tsjechië in Groningen met het eerste kwalificatieduel voor het WK in Australië en Nieuw-Zeeland.

Het duel van de Oranjeleeuwinnen, dat voor het eerst onder leiding staat van de nieuwe bondscoach Mark Parsons, begint om 20.45 uur. Vanwege de coronapandemie mag het stadion van FC Groningen slechts voor twee derde worden gevuld.

Coronatoegangsbewijs

Supporters moeten bij de ingangen van het stadion een coronatoegangsbewijs (negatieve coronatest of volledig vaccinatiebewijs) tonen om de wedstrijd te kunnen bezoeken. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 15,00 euro en kunnen aangeschaft worden via de ticketshop van de KNVB.

Korting

Oranje ClubCardhouders ontvangen 10 procent korting en krijgen de mogelijkheid om maximaal tien kaarten per ClubCardhouder te kopen. De kaartverkoop voor Oranje ClubCardhouders start op woensdag 11 augustus om 12.00 uur. De vrije verkoop voor deze wedstrijd start op vrijdag 13 augustus om 12.00 uur.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu