Oussama El Azzouzi wapent zich tegen tweelingbroer als FC Dordrecht op bezoek komt bij FC Emmen. 'Mijn moeder is voor mij en mijn vader voor hem' | TV Meerdijk

In aanloop naar de wedstrijd tussen FC Emmen en FC Dordrecht spreken we de spelers Oussama El Azzouzi en Jeredy Hilterman; en uiteraard trainer Dick Lukkien.

Het is een bijzonder treffen met de nummer laatst van de Keuken Kampioen Divisie, want de tweelingbroer van El Azzouzi (Anouar El Azzouzi) staat bij Dordrecht op het middenveld.

Maar voor wie zijn de ouders van de broertjes Azzouzi eigenlijk?

Tegen Dordrecht moet het makkelijk scoren zijn

De Emmenaren lijken moeite te hebben met het scoren van doelpunten (27 doelpunten voor). Dit wordt duidelijk als je het vergelijkt met de ploegen die boven Emmen staan (Volendam 44 voor, Excelsior 45 voor en Jong Ajax 43 voor). Hoe kan dit en waar ligt dit aan? Trainer Lukkien en spits Hilterman laten hun licht erover schijnen.

Nu zou het vinden van het netje tegen Dordrecht toch moeten lukken aangezien zij de meeste goals tegen krijgen (46). Hoe dan ook, Emmen houdt vast aan het eigen spel: 'Hoog tempo, zoveel mogelijk kansen creëren en zoveel mogelijk scoren', dat is het doel. 

Dat - en meer - zie in TV Meerdijk.

Nieuws

Meest gelezen

menu