PEC Zwolle legt broertje Liverpool-speler Sepp van den Berg vast

PEC Zwolle legt broertje Liverpool-speler Sepp van den Berg vast ANP

PEC Zwolle heeft Rav van den Berg vastgelegd. Het 15-jarige broertje van Sepp van den Berg zette zijn handtekening onder een profcontract dat loopt tot medio 2022. De verbintenis gaat op 7 juli in, als Van den Berg zijn 16e verjaardag viert.

Zijn drie jaar oudere broer Sepp debuteerde begin 2018, op 16-jarige leeftijd, in de hoofdmacht van PEC Zwolle. Na 22 wedstrijden in de eredivisie stapte de talentvolle jeugdinternational over naar Liverpool, de kampioen van Europa. Sepp van den Berg behoort tot de selectie van trainer Jürgen Klopp. De verdediger mocht al meedoen in een paar bekerwedstrijden, maar wacht nog op z'n debuut in de Premier League.

Met broertje Rav komt er nu weer een nieuwe Van den Berg aan bij Zwolle. De verdediger mocht afgelopen winter al mee op trainingskamp met de selectie en heeft nu zijn eerst profcontract gekregen. "Zijn talent heeft hem hier gebracht, maar niet alleen dat: ook met zijn instelling zit het wel snor", zegt technisch manager Mike Willems van PEC Zwolle. "Rav heeft een duidelijk doel voor ogen, heeft bij de voetbalacademie zijn eerste stappen gezet en krijgt bij ons de kans om nu zijn vervolgstappen te zetten. Daarnaast heeft hij aan Sepp natuurlijk een geweldige broer en prima voorbeeld."

Nieuws

menu