PSV benoemt teammanager Van den Heuvel tot ambassadeur

PSV benoemt teammanager Van den Heuvel tot ambassadeur ANP

PSV heeft teammanager Mart van den Heuvel benoemd tot ambassadeur. De Brabander, die al ruim veertig jaar in diverse functies bij PSV werkt, wordt binnenkort 67 jaar en draagt zijn taken als teammanager over aan Bas Roorda.

Van den Heuvel gaat Roorda inwerken en ondersteunen en blijft daarnaast enkele taken vervullen bij de selectie van PSV. Hij zal als ambassadeur PSV op diverse fronten vertegenwoordigen. Eerder kregen Willy van der Kuijlen, Carlos Salcido, Francisco 'Maza' Rodriguez en Luuk de Jong de eretitel ambassadeur van PSV.

De vertrekkend teammanager is de eerste ambassadeur die niet voor PSV als speler actief was. "Dat zegt alles over de verdiensten van Mart", vertelt algemeen directeur Toon Gerbrands. "Je kunt bij ons deze eretitel krijgen als je PSV ergens ter wereld op de kaart hebt gezet of wanneer je een bepaalde periode van grote waarde bent geweest. Bij Mart duurt die periode van grote waarde inmiddels om en nabij de veertig jaar. Hij is clubman pur sang, een PSV'er die al jaren voornamelijk achter de schermen een belangrijke rol speelt."

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu