PSV zonder Maher en met Pereiro naar Madrid

PSV zonder Maher en met Pereiro naar Madrid ANP

PSV stapt maandag zonder Adam Maher op het vliegtuig richting Madrid voor het uitduel met Atlético in de Champions League. De middenvelder komt voorlopig niet voor in de plannen van trainer Phillip Cocu. De laatste weken speelt hij voor Jong PSV in de Jupiler League.

Gastón Pereiro vliegt wel mee naar de hoofdstad van Spanje. De speler uit Uruguay is geschorst voor de return in de achtste finales van de koningsklasse van het Europese clubvoetbal. Hij kreeg tijdens de onbesliste thuiswedstrijd (0-0) met de huidige nummer twee van Spanje twee gele kaarten.

Trainer Cocu wil zijn spelersgroep bij elkaar houden in misschien wel een cruciale week voor de afloop van het seizoen. PSV kan zondag een grote stap naar de tweede landstitel in twee jaar zetten als Ajax op bezoek komt. De selectie van de formatie uit Eindhoven vliegt maandag om 10.15 uur vanaf Eindhoven Airport naar Madrid. Cocu geeft om 19.00 uur een persconferentie en vanaf 19.30 uur traint hij nog met zijn spelersgroep in Estadio Vicente Calderón, het fraaie onderkomen van Atlético.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu