Pikant sprintersbal op komst tijdens De Gouden Pijl in Emmen: Dylan Groenewegen en Fabio Jakobsen samen aan de start

Dylan Groenewegen en Fabio Jakobsen samen aan de start van een na-Tours profcriterium. Het is de droom van iedere organisator. Bij De Gouden Pijl hebben ze het voor elkaar. Emmen kan zich opmaken voor een pikant sprintersbal.

Ook voor de horrorcrash in Polen waren Dylan Groenewegen (hier rechts in het tricot van Jumbo-Visma) en Fabio Jakobsen (midden) al in verwoede sprintgevechten verwikkeld, zoals hier tijdens Parijs-Nice in 2019. Rechts het Australische sprintkanon Caleb Ewan.

Ook voor de horrorcrash in Polen waren Dylan Groenewegen (hier rechts in het tricot van Jumbo-Visma) en Fabio Jakobsen (midden) al in verwoede sprintgevechten verwikkeld, zoals hier tijdens Parijs-Nice in 2019. Rechts het Australische sprintkanon Caleb Ewan. Foto Belga/David Stockman

De één won de tweede etappe van de Tour de France, de andere zette zijn voorwiel tijdens de derde rit als eerste over de streep. Met hun zeges gaven Fabio Jakobsen en Dylan Groenewegen Nederland Wielerland meteen tijdens de eerste dagen van de 109de Tour de France al reden tot juichen. Het peloton bevond zich op dat moment nog op de vlakke wegen van Denemarken.

Laatste puntjes op de i

Nieuws

menu