Podcast Sport Noord: Deyovaisio Zeefuik is in de winter weg (en is Glenn Bijl dan zijn logische vervanger?)

Sidekick Lesmond Prinsen (l) en FC Emmen-watcher Thijs de Jong.

Deyovaisio Zeefuik is bezig aan een uitstekend seizoen. DvhN-journalist en FC Groningen-watcher William Pomp vreest voor de fans dat de vleugelverdediger deze winter nog vertrekt. Is FC Emmen-back Glenn Bijl, die tegen PSV uitblonk, zijn logische vervanger?

Voordat William en sidekick Lesmond Prinsen samen met host Thijs de Jong de wedstrijden van FC Groningen en FC Emmen bespreken, wordt er eerst gebeld met Joop Gall. De trainer vertelt over zijn eerste weken in China.

Bijl viel zondagavond op bij FC Emmen. Zijn droom van een doelpunt werd afgekeurd. Was dat terecht? Lesmond en Thijs snappen er niks van. Lesmond genoot van de back en vond het mooi om te zien hoe hij zichzelf wegcijferde in blessuretijd door zijn tweede geel te pakken.

William verwacht dat Zeefuik in de winter vertrekt bij FC Groningen, maar denkt niet dat Bijl als zijn vervanger gehaald wordt. Volgens de Groningen-watcher zal de club in Duitsland shoppen voor een nieuwe verdediger.

Dramatische wedstrijd in Sittard

Uiteraard wordt ook de dramatische wedstrijd van Groningen in Sittard besproken. Hoeveel krediet krijgt Mohamed El Hankouri van trainer Danny Buijs? En waarom is het systeem veranderd? Was die verandering wel zo’n goed idee?

Abonneer je op iTunes , Spotify of Stitcher of vind de podcast in je favoriete podcast-app!

Nieuws

menu