Radio Meerdijk: 'Dick Lukkien zal nooit worden ontslagen' 

Radio Meerdijk, de sportpodcast over FC Emmen. Illustratie: DVHN

FC Emmen staat na negen wedstrijden voorlaatste met drie punten. Toch denken FC Emmen-watcher Jonathan Ploeg en sportjournalist William Pomp niet dat er aan de stoelpoten van trainer Dick Lukkien wordt gezaagd.

,,Ik kan me niet voorstellen dat Lukkien ooit ontslagen wordt'', zegt Ploeg in deze podcast. ,,Daarvoor heeft hij te veel credits verdiend en bovendien is het nog steeds een goede trainer'', valt Pomp hem bij. 

De beslissingen van de VAR

Natuurlijk wordt er in deze aflevering ook flink gemopperd over de VAR-beslissingen tijdens de wedstrijd AZ-FC Emmen. Lucas Bernadou kreeg geel. Pomp vindt dat er een oud-voetballer in de videokamer in Zeist moet zitten. Ploeg vindt dat de scheidsrechter in elk geval niet meer naar de kant hoeft na ingrijpen van de VAR. 

Maand van de waarheid

Het drietal bespreekt ook de maand van de waarheid van FC Emmen. In december treffen de Drenten enkele concurrenten in de strijd tegen degradatie. ,,Dan moet het echt gebeuren'', waarschuwt Ploeg.  Ook geïnteresseerd in FC Groningen? Luister dan de podcast Radio Milko

Je kunt de podcast ook beluisteren via Spotify , Apple Podcasts of je favoriete podcast-app.

Misschien ook geïnteresseerd in FC Groningen? Beluister dan Radio Milko:

Nieuws

Meest gelezen

menu