Radio Meerdijk: FC Emmen krijgt nul op rekest van Jürgen Locadia

Radio Meerdijk, de sportpodcast over FC Emmen. Illustratie: DVHN

FC Emmen heeft er in deze transferperiode alles aan gedaan om Jürgen Locadia naar Drenthe te halen. De aanvaller, actief in de MLS, bij FC Cincinnati, speelde in de jeugd van FC Emmen. Voorzitter Ronald Lubbers probeerde via de zaakwaarnemer en de speler zelf iets te forceren, maar kreeg uiteindelijk nul op het rekest.

Dat vertelt Lubbers in de podcast Radio Meerdijk. ,,Zijn zaakwaarnemer wilde het niet, maar Locadia had zelf nog wel interesse, maar uiteindelijk ging het niet door. Toen heb ik wel even binnensmonds gevloekt, zoals wel vaker deze maand.'' 

Lubbers bespreekt ook het mogelijke vertrek van Anco Jansen naar NAC Breda. Tijdens de opname van de podcast was de onderhandeling met NAC in volle gang. De voorzitter geeft aan in een spagaat te zitten. Hij gunt de aanvoerder de overstap, maar weet ook dat de Drenten hem nog nodig kunnen hebben in de strijd tegen degradatie.

'Ik denk dat FC Emmen een betere selectie heeft'

In deze aflevering wordt ook gebeld met de nieuwe spits van FC Emmen: Paul Gladon. ,,Ik denk dat FC Emmen een betere selectie heeft dan Willem II'', zegt de aanvaller. Hij kan het weten, want een week geleden stond hij nog onder contract bij de Tilburgers. 

Ook benieuwd naar de deadlineday van FC Groningen? Luister dan naar Radio Milko , waarin Mark-Jan Fledderus aan het woord komt.

Nieuws

menu