Radio Meerdijk: 'Laat sekswinkel Easytoys het geld maar overmaken naar FC Emmen'

Radio Meerdijk, de sportpodcast over FC Emmen. Illustratie: DVHN

Met of zonder naamsvermelding op het shirt: laat sekswinkel Easytoys die half miljoen euro maar overmaken naar FC Emmen. Het bedrijf heeft al zo veel gratis publiciteit gehad.

Dat zegt FC Emmen-watcher Jonathan Ploeg in Radio Meerdijk. Hij begrijpt er niets van dat KNVB een stokje steekt voor de hoofdsponsor uit Veendam. Maar de seksspeeltjesfabrikant is al de grote winnaar.

'Helemaal klaar met Nikolai Laursen'

Behalve de sponsorperikelen in de podcast ook aandacht voor de nederlaag van Fc Emmen tegen PSV. Clubwatcher Ploeg en zijn collega William Pomp verbaasden zich over het meeverdedigen van Emmen-aanvaller Nikolai Laursen.

,,Die heeft twee keer zijn man laten lopen, die de voorzet geeft op het doelpunt. Als ik Dick Lukkien was, zou ik helemaal klaar met hem zijn'', moppert Pomp.

Er wordt in de uitzending ook vooruitgeblikt op het treffen met Willem II. Pomp en Ploeg bakkeleien met de host over het belang van het duel. Beluister het hier in Radio Meerdijk:

Je kunt de podcast ook beluisteren via Spotify , Apple Podcasts of je favoriete podcast-app.

In de podcast Radio Meerdijk bespreekt host Thijs de Jong met FC Emmen-watcher Jonathan Ploeg en journalist William Pomp het wel en wee rondom de Drentse eredivisionist.

Misschien ook geïnteresseerd in FC Groningen? Beluister hier Radio Milko:

Nieuws

Meest gelezen

menu