Radio Meerdijk: Ongelofelijk, wat maakte Anco Jansen weer het verschil bij FC Emmen. 'Voetbal is alles voor hem'

Radio Meerdijk, de sportpodcast over FC Emmen. Illustratie: DVHN

Anco Jansen is op de weg terug. Tegen FC Twente speelde de paradijsvogel een helft mee en maakte meteen het verschil. FC Emmen-watcher Jonathan Ploeg merkte een groot verschil na het inbrengen van de aanvoerder. Sportjournalist William Pomp gunt het de liefhebber enorm. ,,Voetbal is alles voor Anco.''

Kort voor de opnames van de podcast kreeg Jonathan Ploeg het bericht dat FC Emmen een nieuwe doelman had aangetrokken. Felix Wiedwald komt over van Eintracht Frankfurt en heeft de nodige ervaring in de Bundesliga. Moet de huidige doelman, Dennis Telgenkamp, vrezen voor z'n plek onder de lat?

'Geen eindeloos krediet voor Telgenkamp'

,,Telgenkamp weet nu dat hij in elk geval eindeloos krediet heeft'', zegt Pomp. Ploeg heeft goed nieuws voor de fans van FC Emmen. De clubwatcher verwacht niet dat er nog sterkhouders vertrekken, maar denkt dat er nog wel wat wordt aangetrokken. Dat en meer in deze aflevering van Radio Meerdijk.

Je kunt de podcast ook beluisteren via Spotify , Apple Podcasts of je favoriete podcast-app.

In de podcast Radio Meerdijk bespreekt host Thijs de Jong met FC Emmen-watcher Jonathan Ploeg en journalist William Pomp het wel en wee rondom de Drentse eredivisionist.

Misschien ook geïnteresseerd in FC Groningen? Beluister dan Radio Milko:

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu