Radio Meerdijk: Seksspeeltjes en een wankele verdediging bij FC Emmen

Radio Meerdijk, de sportpodcast over FC Emmen. Illustratie: DVHN

FC Emmen wil Easy Toys graag presenteren als nieuwe hoofdsponsor, maar de KNVB ligt vooralsnog in de weg om de seksspeeltjeswinkel op het shirt van de Drenten te laten prijken. Dat en meer in onze nieuwe podcast Radio Meerdijk over FC Emmen.

In Radio Meerdijk bespreekt host Thijs de Jong met FC Emmen-watcher Jonathan Ploeg het wel en wee rondom de Drentse eredivisieclub. In deze uitzending gaat het uiteraard over de smadelijke nederlaag tegen VVV. Verder gegiechel over de nieuwe hoofdsponsor en een analyse van de selectie van FC Emmen. Kerim Frei maakte vorig jaar grote indruk op De Oude Meerdijk. ,,Dick Lukkien heeft hem de laatste tijd nauwelijks gesproken'', weet Ploeg. ,,Die gaat in Turkije vol voor z'n kans en krijgt daar bovendien een vet salaris.''

Daarnaast gaat het in deze aflevering van Radio Meerdijk over de geblesseerde Anco Jansen en de teruggekeerde Caner Cavlan.

Beluister hier Radio Meerdijk:

Dit seizoen worden FC Emmen en FC Groningen in twee verschillende podcasts besproken. Luister dan hier naar Radio Milko over FC Groningen:

 

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu