Wie moet de aanvallende versterking worden waar Dick Lukkien op hoopt? En is FC Emmen nog wel promotiefavoriet? | Radio Meerdijk

FC Emmen boekte een moeizame overwinning op hekkensluiter FC Dordrecht. Behoren de Drenten nog wel tot de topfavorieten voor promotie? Clubwatcher Jonathan Ploeg heeft daar zijn vraagtekens bij. Dordrecht kreeg de laatste wedstrijden onnoemelijk veel doelpunten tegen, maar FC Emmen had het lastig een gaatje te vinden in de defensie van de Schapenkoppen. Dick Lukkien hint daarom op een aanvallende versterking in de winter. Ploeg weet dat de Drenten daarvoor hun blik naar het zuiden van het land hebben gericht. Maar wil die speler wel naar Emmen?

FC Emmen boekte een moeizame overwinning op hekkensluiter FC Dordrecht. Behoren de Drenten nog wel tot de topfavorieten voor promotie? Clubwatcher Jonathan Ploeg heeft daar zijn vraagtekens bij.

Dordrecht kreeg de laatste wedstrijden onnoemelijk veel doelpunten tegen, maar FC Emmen had het lastig een gaatje te vinden in de defensie van de Schapenkoppen. Dick Lukkien hint daarom op een aanvallende versterking in de winter. Ploeg weet dat de Drenten daarvoor hun blik naar het zuiden van het land hebben gericht. Maar wil die speler wel naar Emmen? 

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's