Radio Milko: 'Arjen Robben lijkt wel knettergek'

Radio Milko, de sportpodcast over FC Groningen Illustratie: DVHN

Een paar weken geleden verwachtte FC Groningen-watcher William Pomp nog dat Arjen Robben ieder moment zijn definitieve afscheid aan zou kondigen, maar inmiddels zijn er positieve berichten over een terugkeer van de sterspeler.

,,Hij is zo ontzettend gedreven, op de training moeten ze hem afremmen'', zegt Pomp. ,,Robben is blind van ambitie. Hij gaat iedere training volle bak. Ik sprak laatst met zijn vader Hans Robben en die zei nog: het is te hopen dat iemand een knopje vindt op zijn voorhoofd om hem af en toe uit te zetten. Misschien heeft Danny Buijs dat knopje wel gevonden'', sprak Pomp hoopvol.

Foutenfestival tegen RKC

Natuurlijk wordt ook het foutenfestival tegen RKC besproken. Ko Itakura en Bart van Hintum gingen in Waalwijk opzichtig in de fout. Dat gold ook voor Kian Slor. De jongeling kreeg een droom van een kans, maar ramde de bal tegen de paal. ,,Hij was verslagen na de wedstrijd, maar ik weet zeker dat hij zich hier wel overheen zet'', sprak Pomp.

Het opvallende gedrag van Buijs tijdens de wedstrijd in Waalwijk komt ook voorbij in deze aflevering. Normaal gesproken staat de oefenmeester driftig langs de lijn te coachen, maar tegen RKC hield hij zich afzijdig. Wat daar de reden van was, is ook voor clubwatcher Pomp gissen.

 

Ook geïnteresseerd in FC Emmen? Luister dan naar de podcast Radio Meerdijk .

Nieuws

Meest gelezen

menu