Radio Milko: De strijd tussen Fledderus en Hrustic. 'De vraag is: wie heeft de langste?'

Radio Milko, de sportpodcast over FC Groningen Illustratie: DVHN

Ajdin Hrustic is op ramkoers. Hij forceert een breuk met FC Groningen. ,,Misschien wel ingefluisterd door zijn zaakwaarnemer'', meent FC Groningen-watcher Wiliam Pomp in Radio Milko.

Hrustic gaf in een interview met Pomp aan te willen vertrekken bij FC Groningen. Als de club een transfer tegenhoudt, kan hij zich niet meer 100 procent motiveren. ,,Hij begon er zelf meteen over'', vertelt Pomp in de podcast.

Het is de vraag of technisch directeur Mark-Jan Fledderus de Australiër laat gaan. ,,De vraag is wie de langste heeft. Ik denk uiteindelijk Hrustic'', zegt Pomp, die denkt dat de situatie van de middenvelder onhoudbaar is na zijn uitspraken.

Uiteraard wordt in deze aflevering ook de overwinning op ADO Den Haag besproken en blikt Pomp vooruit op het duel met FC Twente, dat een weerzien wordt met trainer Ron Jans. Kunnen Pomp en Jans nog samen door één deur? Beluister het in Radio Milko.

In de podcast Radio Milko bespreekt host Thijs de Jong met FC Groningen-watcher William Pomp en journalist Jonathan Ploeg het wel en wee rondom de Trots van het Noorden. Luister de podcast hier:

 

Of beluister Radio Milko in je favoriete Apple Podcasts , Spotify of podcast-app:

Ook geïnteresseerd in FC Emmen? Luister dan hier de podcast Radio Meerdijk:

 

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
FC Groningen
menu