'Door de naam Ron Jans kan een streep'. Wie kan Danny Buijs wel opvolgen? En waarom stuurt Piet van Dijken zijn kaart voor het leven terug? | Radio Milko

In deze aflevering van Radio Milko is Piet van Dijken te gast. Al sinds 1951 zit de journalist op de tribune bij FC Groningen en diens voorganger GVAV. Al een poosje is hij echter niet meer in het stadion te vinden, terwijl hij vanwege zijn verdiensten voor de club een kaart voor het leven in zijn bezit had. Hoe zit dat precies? Van Dijken legt het uit. Er wordt met Van Dijken en clubwatcher William Pomp ook gesproken over de saaie wedstrijd tegen Feyenoord en de mogelijke opvolgers van Danny Buijs, mocht de oefenmeester na dit seizoen vertrekken. Er is één man die Van Dijken graag naar FC Groningen ziet komen. Daarnaast waren er nog tal van andere zaken die Van Dijken zijn opgevallen rondom het duel tegen Feyenoord. De bekende Groninger somt ze allemaal op in deze podcast.

In deze aflevering van Radio Milko is Piet van Dijken te gast. Al sinds 1951 zit de journalist op de tribune bij FC Groningen en diens voorganger GVAV. Al een poosje is hij echter niet meer in het stadion te vinden, terwijl hij vanwege zijn verdiensten voor de club een kaart voor het leven in zijn bezit had. Hoe zit dat precies? Van Dijken legt het uit.

Er wordt met Van Dijken en clubwatcher William Pomp ook gesproken over de saaie wedstrijd tegen Feyenoord en de mogelijke opvolgers van Danny Buijs, mocht de oefenmeester na dit seizoen vertrekken. Er is één man die Van Dijken graag naar FC Groningen ziet komen.

Daarnaast waren er nog tal van andere zaken die Van Dijken zijn opgevallen rondom het duel tegen Feyenoord. De bekende Groninger somt ze allemaal op in deze podcast.

Ook geïnteresseerd in FC Emmen? Luister dan naar Radio Meerdijk .

Nieuws

Meest gelezen

menu