Radio Milko: 'Een vreselijk moment, maar alle respect voor Arjen Robben'

Radio Milko, de sportpodcast over FC Groningen Illustratie: DVHN

Arjen Robben spottend wegzetten als 'de man van glas' is flauw en getuigt van weinig respect, zegt FC Groningen watcher William Pomp in Radio Milko. In deze nieuwe DVHN-podcast over FC Groningen gaat hij uitgebreid in op het uitvallen van Robben in zijn eerste competitiewedstrijd. 

,,Ik heb de man van glas zelf bewust niet gebruikt in mijn wedstrijdverslag'', zegt DVHN-verslaggever Pomp. Dat FC Groningen zondag verloor van PSV was geen grote verrassing. Wat bleef hangen was het de droeve aftocht van Robben. In de 28ste minuut verliet de aanvaller het veld vanwege een blessure. ,,Een vreselijk moment'', meent Pomp. ,,Hij wilde zichzelf zó graag laten zien.''

Jörgen Strand Larsen

In de uitzending gaat het verder over de vernieuwde verdediging en spits Jörgen Strand Larsen. Heeft de FC een jasje uitgedaan in de laatste linie? En wat mogen we verwachten van de Noorse spits. Zijn de vijftien doelpunten wel reëel?

Beluister hier Radio Milko:

Radio Milko en Radio Meerdijk

Dit seizoen worden FC Groningen en FC Emmen in twee verschillende podcasts besproken: respectivelijk Radio Milko - genoemd naar clubicoon Milko Djurovski - en Radio Meerdijk. Host Thijs de Jong bespreekt elke maandag in Radio Milko met William Pomp het wel en wee rondom de Trots van het Noorden; in Radio Meerdijk belicht clubwatcher Jonathan Ploeg de situatie bij FC Emmen.

Nieuws

Meest gelezen

menu