Radio Milko: 'Het laatste hoofdstuk van het voetbalboek over Arjen Robben is niet zwart, maar goudomrand!'

Radio Milko, de sportpodcast over FC Groningen Illustratie: DVHN

Het gaat in deze aflevering onder meer over Arjen Robben. De wereldster speelde tot dusver 49 minuten en is in elk geval tot de winter uitgeschakeld. ,,Er zijn er die zeggen dat het laatste hoofdstuk van het boek over Arjen Robben een zwarte bladzijde is’‘, zegt FC Groningen-watcher William Pomp.

Maar sidekick Jonathan Ploeg en presentator Thijs de Jong zijn het daar niet mee eens. ,,Dat hoofdstuk is goudomrand’‘, roepen ze in koor. Pomp weet ook dat Robben erg geniet van het succes van FC Groningen. ,,Robben is een enorme supporter van de club. Hij is heel blij dat het nu zo goed gaat.’‘

Natuurlijk gaat het ook over de uitblinkers in het duel tegen AZ. Ahmed El Messaoudi verkeerde deze zomer in een vormcrisis en Azor Matusiwa wilde weg. Inmiddels zijn de twee spelers wekelijks de uitblinkers bij FC Groningen. ,,Buijs krijgt iedereen aan de praat dit seizoen’‘, zegt Pomp. Moet FC Groningen hem in de winter voor miljoenen verkopen? De meningen zijn verdeeld.

Er wordt nog veel meer besproken in deze aflevering; het passeren van Wessel Dammers, de ‘uitgeruste’ Jörgen Strand Larsen, het verlengen van het contract van Sergio Padt, een tweetje dat wederom veel stof deed opwaaien en scheetjes op de perstribune.

In de podcast Radio Milko bespreekt host Thijs de Jong met FC Groningen-watcher William Pomp en journalist Jonathan Ploeg het wel en wee rondom de Trots van het Noorden.

Ook geïnteresseerd in FC Emmen? Luister dan de podcast Radio Meerdijk .

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
FC Groningen
FC Groningen
menu