Radio Milko: 'De verdediging tegen Twente was schrikken en met elke spits van FC Groningen kun je medelijden hebben'

Radio Milko, de sportpodcast over FC Groningen Illustratie: DVHN

Verdedigend ging er van alles mis bij FC Groningen in de wedstrijd tegen FC Twente. Groningen-watcher William Pomp zegt dat hij ervan geschrokken is in deze aflevering van Radio Milko. ,,Verdedigend was het niet om aan te zien.''

En aanvallend? Pomp heeft medelijden met de nieuwe spits Jörgen Strand Larsen en zag in Remco Balk een talent debuteren.  Er kwam tijdens de podcast nog veel meer ter sprake.

Heeft Buijs wel tijd om te bouwen aan een elftal?

Als het wedstrijdformulier van FC Twente-FC Groningen van maart 2018 naast die van afgelopen vrijdag wordt gelegd, staan er inclusief wisselspelers slechts twee dezelfde namen op het papier: doelmannen Sergio Padt en Joël Drommel. Dat roept de vraag op of een trainer wel de tijd heeft om aan een elftal te bouwen.

En dan was er ook nog het weerzien van Pomp met FC Twente-trainer Ron Jans. Pomp sprak vorig week uit dat hij twijfelde of de relatie tussen de twee nog wel goed was. Dit bericht was bij Jans terechtgekomen. Hoe het afliep, hoor je in deze aflevering van Radio Milko.

Je kunt de podcast ook beluisteren via Spotify , Apple Podcasts of je favoriete podcast-app.

In de podcast Radio Milko bespreekt host Thijs de Jong met FC Groningen-watcher William Pomp en journalist Jonathan Ploeg het wel en wee rondom de Trots van het Noorden.

Misschien ook geïnteresseerd in FC Emmen? Beluister hier Radio Meerdijk:

Nieuws

Meest gelezen

menu