Radio Milko: 'Misschien was Buijs net even naar de wc toen Poldervaart El Hankouri wisselde'

Radio Milko, de sportpodcast over FC Groningen Illustratie: DVHN

FC Groningen-aanvaller Mo El Hankouri was een van de uitblinkers in de Derby van het Noorden, toch werd de vaak bekritiseerde aanvaller gewisseld.

FC Groningen-watcher William Pomp denkt dat trainer Danny Buijs, die vanwege quarantaine afwezig was in Heerenveen, maar wel in contact stond met zijn staf, net even naar de wc was toen El Hankouri werd gewisseld. ,,Op de perstribune begrepen we helemaal niets van die wissel'', zegt Pomp.

Werkt movitatiespeech via video wel motiverend?

Buijs motiveerde zijn spelers voorafgaand aan de derby met een videoboodschap. In deze aflevering van Radio Milko vraagt iedereen zich af of het wel écht motiverende woorden waren. Doelman Sergio Padt leek in elk geval niet opgezweept. Al vroeg in de wedstrijd hield hij de bal bijna een minuut in bezit. 

Spandoek van de Friezen

De supportersacties van FC Groningen en sc Heerenveen worden in deze aflevering ook besproken. Pomp is niet te spreken over het spandoek dat de Friezen hadden opgehangen na de actie van FC Groningen om het Abe Lenstra Stadion groen-wit te laten kleuren. 

Ook geïnteresseerd in FC Emmen? Luister dan naar Radio Meerdijk waarin Michael de Leeuw aan het woord komt over de eerste zege van de Drenten.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
FC Groningen
Podcast
FC Groningen
menu