Radio Milko: Hoe ratje Fledderus het enfant terrible voor de neus van PEC wegkaapte en wat doet dat bankje voor de villa van Arjen Robben?

Radio Milko, de sportpodcast over FC Groningen Illustratie: DVHN

Natuurlijk gaat het in deze aflevering over de scorende basisdebutant Remco Balk. Het jonge talent werd de matchwinner tegen Ajax door het enige doelpunt voor zijn rekening te nemen. FC Groningen-watcher William Pomp pleit ervoor de jongeling de komende weken in de basis te laten beginnen.

,,Er was een klik met Jörgen Strand Larsen. Als ik trainer Danny Buijs was, liet ik dit setje de komende tijd staan.''

Dubieuze zaakwaarnemers

In deze aflevering wordt ook het aantrekken van Alessio Da Cruz besproken. De aanvaller was al rond met PEC Zwolle, maar 'straatvechter' Mark-Jan Fledderus en diens deal met de dubieuze zaakwaarnemers van Da Cruz zorgde ervoor dat hij toch naar De Trots van het Noorden trok. In Zwolle zijn ze niet blij met het handelen van FC Groningen. Dat en meer wordt besproken in deze aflevering van Radio Milko.

Je kunt de podcast ook beluisteren via Spotify , Apple Podcasts of je favoriete podcast-app.

In de podcast Radio Milko bespreekt host Thijs de Jong met FC Groningen-watcher William Pomp en journalist Jonathan Ploeg het wel en wee rondom de Trots van het Noorden. Misschien ook geïnteresseerd in FC Emmen? Beluister hier Radio Meerdijk:

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu