Ranomi Kromowidjojo wil de wereld een klein beetje beter maken (maar eerst moet ze het haar van Ferry nog bijpunten) | Tokio Vandaag

Gaat ze het na of naast haar zwemcarrière doen? Dat is nog even de grote vraag. Zeker is dat Ranomi Kromowidjojo de wereld graag een klein beetje beter wil maken. In Tokio Vandaag wordt het openhartige interview nabesproken dat de zwemkoningin uit Sauwerd gaf in Japan.

Morgen vliegt de Groningse, die in Tokio net naast de medailles greep maar haar humeur er niet door liet bederven, weer naar huis, maar niet voordat ze het haar van haar Ferry Weertman even bijgepunt heeft. De lange afstandszwemmer komt nog in actie in Tokio en dat kan volgens Kromo beter met kort dan met lang haar.

Verder wordt de medaillespiegel van Nederland tegen het licht gehouden. Stevenen we dan toch nog af op een nieuw record met de ijzers die we nog in het vuur hebben?

De complimenten van de dag gaan naar springruiter Mark Houtzager uit Hoogeveen, die zich met een formidabele rit heeft geplaatst voor de finale. En troostende woorden zijn er met terugwerkende kracht voor discuswerpster Jorinde van Klinken uit Assen, die op haar 21ste nog een gouden toekomst wordt voorspeld.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
Olympische Spelen
Video
menu