Reconstructie: FC Groningen was bereid heel ver te gaan voor Mark Diemers, maar middenvelder gaat toch in gesprek met Dick Advocaat van Feyenoord

FC Groningen wilde ver gaan om Mark Diemers binnen te halen. Naast een vorstelijk salaris en een stevige transfersom wilde technisch directeur Mark-Jan Fledderus afgelopen maandag zelfs nog bijna een ton extra op tafel leggen om de deal snel rond te maken. Toch lijkt de middenvelder alsnog voor Feyenoord te kiezen. Een reconstructie.

Mark Diemers gaat nog voor het weekend in gesprek met Feyenoord-trainer Dick Advocaat en zal vervolgens moeten bepalen wat zijn woord aan FC Groningen waard is.

Mark Diemers gaat nog voor het weekend in gesprek met Feyenoord-trainer Dick Advocaat en zal vervolgens moeten bepalen wat zijn woord aan FC Groningen waard is. Foto: ANP SPORT / Roy Lazet

Nog voor het weekend schikt Mark Diemers met trainer Dick Advocaat om tafel om te praten over een eventuele transfer naar Feyenoord. Als het sportieve toekomstplaatje dat de Kleine Generaal hem schetst aansprekend genoeg is, zal de FC Groningen-target voor een overgang naar De Kuip kiezen en vist de Trots van het Noorden achter het net. Dat terwijl technisch directeur Mark-Jan Fledderus zijn nek ver uitstak om de aanvallende middenvelder binnen te hengelen.

Flink wat water bij de wijn

Nieuws

menu