Rentree Strootman bij AS Roma

Rentree Strootman bij AS Roma ANP

Kevin Strootman heeft zondagavond bij AS Roma zijn langverwachte rentree gemaakt. De 26-jarige middenvelder mocht in de thuiswedstrijd tegen Palermo in de 78e minuut het veld in. Hij viel in voor Maicon. Zijn ploeg leidde op dat moment al met 4-0. Het duel is nog bezig.

Strootman kwam in januari 2015 voor het laatst in actie in de Romeinse hoofdmacht. Door diverse knieblessures stond hij daarvoor en erna in totaal zo'n twee jaar meestal aan de kant. Hij miste daardoor ook het WK voetbal van 2014. Begin deze maand pakte Strootman zijn eerste speelminuten bij de beloften. Hij behoorde zondag voor de eerste keer tot de wedstrijdselectie van AS Roma na al zijn blessureleed.

Francesco Totti bekeek het duel vanaf de tribune. De 39-jarige aanvaller was door trainer Luciano Spalletti buiten de selectie gehouden. 'Mister AS Roma' kreeg het te kwaad toen hij hartstochtelijk werd toegezongen door de fans. De vraag is echter of hij na ruim twintig jaar bij 'zijn' club nog een sportieve toekomst heeft.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu