Rentree van Arjen Robben bij FC Groningen vrijdagavond live te zien bij Dagblad van het Noorden

Arjen Robben gdoet vrijdag toch niet mee. Foto: Cor Lasker

De eerste speelminuten van Arjen Robben sinds zijn terugkeer bij FC Groningen zijn vrijdag live te bewonderen op de website van Dagblad van het Noorden. De krant zendt het oefenduel tegen PEC Zwolle in zijn geheel uit.

De 36-jarige linkspoot zat afgelopen dinsdag nog niet bij de wedstrijdselectie voor het oefenduel tegen FC Emmen, hoewel Robben nagenoeg volledig met de groep meetraint. Een paar weken geleden ontstond er wat ongerustheid onder de FC Groningen-volgers, toen de geboren en getogen Bedumer de eerste training aan zich voorbij liet gaan en ook niet aanwezig was bij de eerste oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo.

Eerste wedstrijd Robben sinds een jaar

,,Maar dat zijn bewuste keuzes’’, laat Buijs via de clubkanalen weten. ,,We zijn eigenlijk dik tevreden over hoe het gaat, zeker als je ziet dat Arjen de laatste week grote delen van de training met de groep heeft meegedaan. De verwachting is dat hij vrijdag tegen PEC zijn eerste minuten gaat maken.''

Het wordt Robbens eerste wedstrijd sinds een jaar. De aftrap in het Hitachi Capital Mobility Stadion is om 19.00 uur. Het duel is live te zien op de website van DVHN en op het kanaal van PodiumTV (Ziggo kanaal 35, Kabelnoord kanaal 19, SKV kanaal 19). De uitzending begint om 18.45 uur met een een uitgebreide voorbeschouwing.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu