Arjen Robben maakt waarschijnlijk vrijdag rentree bij FC Groningen tegen PEC Zwolle; DVHN zendt de wedstrijd live uit

Robben maakt waarschijnlijk vrijdag rentree bij Groningen ANP

Arjen Robben maakt waarschijnlijk vrijdag in het oefenduel met PEC Zwolle zijn rentree bij FC Groningen. Dat heeft trainer Danny Buijs gezegd.

De wedstrijd van dinsdag tegen Emmen gaat nog aan de oud-international voorbij. De ontmoeting met PEC is in het stadion van Groningen.

Het gaat goed met Robben, aldus Buijs. "Ik denk dat hij vrijdag zijn eerste minuten gaat maken. Het wordt dan zijn eerste wedstrijd in ruim een jaar. Arjen neemt steeds intensiever deel aan trainingen. Daar zijn we dik tevreden over. Het gaat goed."

Robben besloot ongeveer een jaar geleden te stoppen bij Bayern München en zijn loopbaan te beëindigen. Enige weken geleden liet hij echter weten weer voor zijn oude club FC Groningen te gaan voetballen.

Oefenpartij live op DVHN.nl

De voetbalwedstrijd wordt live uitgezonden op DVHN.nl. De uitzending begint vrijdag om 18:45 uur. DVHN-sportverslaggever en FC Groningen watcher William Pomp verzorgt een vorbeschouwing.  De wedstrijd begint om 19 uur. Het oefenduel is anders dan een reguliere wedstrijd van tweemaal drie kwartier. Er wordt twee keer een uur gevoetbald met na dertig minuten een drinkpauze. Trainer Buijs stuurt in beide helften een ander elftal het veld op.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
FC Groningen
menu