Roeister Louise Liemberg uit Groningen is verslaafd aan het ritme van de topsport, maar moest onlangs toch even flink slikken. 'Dat vond ik echt heel erg' | De Aanpakkers

De Aanpakkers - Louise Liemberg Aflevering 3

Dagblad van het Noorden volgt zes noordelijke topsporters een jaar lang op de voet. In onze videoserie De Aanpakkers geven atleet Britt Weerman, voetballer Daniël van Kaam, basketballer Kjeld Zuidema, handbiker Melanie Helweg, roeier Louise Liemberg en volleyballer Markus Held een inkijkje in hun leven.

Topsport kan fantastisch zijn, maar geen enkele carrière verloopt zonder tegenslagen. Roeister Louise Liemberg uit Groningen kan er over meepraten. Het toptalent van roeivereniging De Hunze had de wind het afgelopen jaar flink in de zeilen, pakte goud en zilver tijdens de vooraanstaande Coupe de la Jeunesse in Oostenrijk, maar moest onlangs toch even flink slikken toen ze buiten de boot viel bij een belangrijk selectiemoment. ,,Dat vond ik echt heel erg.’‘ Ze vertelt er over in een nieuwe aflevering van De Aanpakkers, de serie waarin we zes noordelijke sporttalenten op de voet volgen op weg naar de top.

Nieuws

menu