Seizoen voorbij voor Heracles-aanvaller Kaj Sierhuis. Voormalig speler FC Groningen scheurt kruisband

Kaj Sierhuis. Foto: ANP

Voormalig FC Groningen-speler Kaj Sierhuis is de rest van het seizoen uitgeschakeld vanwege een gescheurde voorste kruisband.

De Heracles-aanvaller was vrijdag nog matchwinnaar in het duel met FC Utrecht. Kort voor tijd viel hij uit met een knieblessure.

„Dit is een enorme streep door de rekening”, aldus Sierhuis op de website van Heracles Almelo. „Ik kwam er voor mijn gevoel steeds beter in en dan gebeurt dit…. Mijn seizoen zit erop en dat betekent een waardeloos einde van mijn periode bij deze mooie club. Ik ben immers tot komende zomer gehuurd. Ik zal het team als supporter blijven steunen en ben er van overtuigd dat de jongens het seizoen goed gaan afsluiten.”

Sierhuis scoorde dit seizoen in 18 competitiewedstrijden vier keer. Komende zomer keert de aanvaller terug naar zijn eigenlijke werkgever Stade Reims, die hem in januari 2020 bij FC Groningen wegplukte.

Toekomstig FC Groningen-trainer Frank Wormuth mist bij Heracles Almelo ook al de aanvallende middenvelder Rai Vloet, die wegens betrokkenheid bij een dodelijk verkeersongeval door de club niet meer wordt opgesteld.

Nieuws

menu