Seizoenkaarten FC Emmen uitverkocht, nog 800 wachtenden

Supporters van FC Emmen maken sfeer. Foto: Boudewijn Benting

Positief nieuws voor FC Emmen. Alle seizoenkaarten voor het seizoen 2021-2022 zijn uitverkocht. Bovendien staan er nog achthonderd supporters van de Drentse eerste divisionist op de wachtlijst.

FC Emmen heeft in de afgelopen weken supporters benaderd die al op een wachtlijst stonden om seizoenkaarten die niet verlengd waren over te nemen, nadat de verlengperiode voor huidige seizoenkaarthouders was verlopen.

De Drentse club roept supporters op die alsnog op de wachtlijst willen, zich te melden. Zij kunnen dan in aanmerking komen voor een seizoenkaart van iemand die al wel benaderd is eentje te kopen, maar dat nog niet gedaan heeft.

Iedereen die al voor de degradatie op de wachtlijst stond maar nog geen seizoenkaart heeft gekocht, wordt gevraagd alsnog een plekje op de wachtlijst in te nemen. Diegenen komen dan de eerstvolgende keer in aanmerking.

FC Emmen speelt de eerste wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie op 6 augustus uit bij Telstar. Een week later is FC Eindhoven te gast op een, zoals het ernaar uitziet, redelijk gevuld De Oude Meerdijk.

Nieuws

Meest gelezen

menu