Wat staat er nog te gebeuren bij FC Groningen? Komst Laros Duarte is zeker, Azor Matusiwa vertrekt voor 4 miljoen naar Stade Reims

Met de deadline van de transfermarkt in zicht neemt de spanning bij FC Groningen toe. Twee spelers zijn hun koffers al aan het pakken. Dat worden er nog meer. Intussen stroomt er ook al vers bloed richting Euroborg.

Gabriel Gudmundsson speelde tegen PSV waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd in het shirt van FC Groningen. De Zweed is op weg naar Lille.

Gabriel Gudmundsson speelde tegen PSV waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd in het shirt van FC Groningen. De Zweed is op weg naar Lille. Foto: ANP/Maurice van Steen

Hij stond zaterdagavond nog op het veld in het Philips Stadion, maar waarschijnlijk was het de laatste keer dat Gabriel Gudmundsson te bewonderen was in het shirt van FC Groningen. Vraagprijs en biedingen komen nog niet helemaal overeen, maar alle partijen gaan ervanuit dat er voor woensdag een klap op de onderhandelingen wordt gegeven en dat hij vertrekt.