Spektakel verwacht bij de kraker in 1F tussen Oranje Nassau en Pelikaan S, die vorig jaar eindigde in 4-4 en 3-3. 'Als hun middenveld gaat draaien krijgen we het moeilijk'

Een eerdere editie van Oranje Nassau-Pelikaan S, in maart 2021. Shkodran Metaj (links) is er nu niet meer bij, maar Rick Wiersma (rechts) speelt zaterdag wederom voor ON.

Een eerdere editie van Oranje Nassau-Pelikaan S, in maart 2021. Shkodran Metaj (links) is er nu niet meer bij, maar Rick Wiersma (rechts) speelt zaterdag wederom voor ON. Foto: Jaspar Moulijn

Het amateurvoetbal gaat zaterdag grotendeels weer los na een winterstop van zo’n vijf weken. De volleyballers van Lycurgus kunnen goede zaken doen op Papendal en Leekster Eagles moet vrijdagavond al aan de bak in de degradatiekraker tegen Den Haag: zie hier de tips voor komend sportweekend!

Het is het mooiste affiche van het weekend in het amateurvoetbal: Oranje Nassau-Pelikaan S in de eerste klasse F van het zaterdagvoetbal. Vorig seizoen werd het 4-4, dankzij een bizarre slotfase waarin eerst Jan Hooiveld 2-3 scoorde, Youri Schuur gelijkmaakte (3-3) en in de blessuretijd nog twee goals vielen.

Doelpuntrijke duels

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's